Heeft u vragen? Telephone 071-572 41 17Home » Klantenservice

Klantenservice

Welkom bij FiaFia; uw startpunt voor een stadswandeling met gids of een ander leuk dagje uit. Heeft u vragen over uw reservering bij ons? Dan kunt u het contactformulier gebruiken.

Bent u nog geen klant en heeft u specifieke wensen voor een fantastisch (groeps)uitje? Ook dan kunt u ons bereiken via het contactformulier of de telefoon, schroom niet, afgelopen jaar zijn vele honderden klanten u voorgegaan! Om het u makkelijk te maken hebben we hieronder antwoorden op veel gestelde vragen op een rijtje gezet.

Veelgestelde vragen FiaFia

1 Kan ik zelf de starttijd en locatie van mijn stadswandeling kiezen?
Ja! Wanneer u kiest voor een privérondleiding is dit altijd mogelijk. Ook het startpunt (beginlocatie) van de wandeling kunt u dan zelf kiezen. Kiest u voor een standaardrondleiding kiest u automatisch voor een vast begintijdstip, bijvoorbeeld elke dag een rondleiding om 10:00 uur.

2 Welke talen spreken jullie gidsen?

In elke stad kunnen wij de stadswandeling en uitjes verzorgen in meerdere talen, onder andere in het Engels, Duits en Frans. Staat de door u gewenste taal er niet tussen? Vraag ons dan even naar de mogelijkheden.

3 Wat is de minimale groepsgrootte?

Dit staat aangegeven bij de tour van uw keuze. Bij onze privéstadswandeling of fietstocht met gids hanteren wij geen minimale groepsgrootte.

4 Wat is de maximale groepsgrootte?

Over het algemeen zijn onze groepen niet groter dan 15 personen per groep zodat wij u altijd een onvergetelijke ervaring met tijd voor u als gast kunnen garanderen.

5 Kan ik me aansluiten bij een andere groep?

Dit is afhankelijk van de tour die u kiest. Bij veel van onze tours kunt u als individu (of met z’n tweeën, drieën enzovoort) aansluiten, u sluit dan dus aan bij een groep.

Bekend van...