Heeft u vragen? Telephone 071-572 41 17Home » Tours in Granada

Tours in Granada

Doe een tour in Granada met FiaFia. Ontdek deze Spaanse stad met de Alhambra tijdens een mooie fietstour of stadswandeling.

  • Fietstours in Granada
  • Wandeltours in Granada

Wil je Granada echt leren ontdekken en de grote toeristenstromen ontwijken? Boek dan een rondleiding of fietstour van FiaFia. Vanaf 23,50 zit je in het zadel en fiets je met onze gids door Granada, fiets en begeleiding door de gids zijn dan inbegrepen. De stadwandeling Granada boek je al vanaf 13,5 per persoon.

Tours in Granada

  • Granada Hoogtepunten Fietstour met gids
  • Stadwandeling Granada met gids
  • Fietsverhuur in Granada

Fietstours en stadswandelingen in Granada

Granada is zowel wandelend als met de fiets goed te ontdekken. Wil je de stad uitgebreid leren kennen en ben je gek op elk bijzonder detail van de vele bezienswaardigheden? Kies dan voor een stadswandeling. Jouw gids weet je alles te vertellen over die plekken die Granada bijzonder maken. Wil je de vaart erin houden en graag een indruk van de stad krijgen? Kies dan een fietstour; tijdens een fietstocht door Granada zal de gids je veilig van plek naar plek loodsen.

Benieuwd naar de bezienswaardigheden die je te zien krijgt tijdens je tour in Granada? Kijk hieronder naar de tours die wij aanbieden en klik verder om te lezen wat jou te wachten staat!

Boek je tour online

Wil je graag zekerheid over de beschikbaarheid van jouw tour op jouw gewenste dag? Reserveer dan nu zonder reserveringskosten een tour in Granada. Selecteer hieronder jouw tour en vul het reserveringsformulier in.

Vragen over jouw trip naar Granada? Vul dan zeker even het contactformulier in of gebruik het telefoonnummer hierboven. Wij helpen je graag, bijvoorbeeld bij het plannen van jouw groepstour in Granada.

Granada Hoogtepunten Fietstour

Dé elektrische fietstour in Granada. Ontdek deze Spaanse stad met een gids. In 2 uur tijd zie je alle hoogtepunten.

€ 30 p.p. inclusief elektrische fietshuur
Vanaf 2 personen 2 uur - Dagelijkse tour om 10:00 uur
city image

Stadswandeling Granada

Boek een tour in Granada, stad met Moorse invloeden; trek erop uit met onze gids tijdens deze Hoogepunten stadswandeling

€ 20 p.p. (volwassenen) / 10 p.p. (kinderen)
6 - 16 3 uur
city image

Bekend van...